Poletni vikend

 

Ponedeljek, 30. 8. 2021


V soboto smo se ob 10.30 s trolo odpravile na drugo stran mesta v vodni park Gudalpark. Tam smo preživele cel dan, se spuščale po toboganih, plavale v bazenu in se sončile na ležalnikih. Nekaj čez sedmo uro zvečer smo se odpravile proti domu. Zvečer smo vse utrujene popadale v svoje postelje in zaspale.

 
V nedeljo zjutraj smo vstale, pojedle zajtrk in do kosila gledale serijo. Nato smo si pripravile kosilo in kasneje s trolo odšle do centra mesta. Tam smo spile ledeno kavico in pojedle sladoled, potem pa smo se odpravile do največje lesene strukture na svetu – Metropol Parasol. Odšle smo tudi na razgledne točke, saj je po strukturi narejena pot, na kateri imaš razgled čez celotno mesto. Potem smo v bližnjem baru preskusile sangrio in odšle domov.

V ponedeljek smo jutro začele tako kot po navadi. Neja in Mateja se vedno počneta enako delo, Nina pa je pripravljala pakete za spletno prodajo. Popoldne smo spet odšle v center mesta v nekaj trgovin ter na večerjo in sladoled in tako se je nas dan zaključil.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Delo v podjetju in prosti čas

Najprej na delo, nato pa v Real Alcazar