Sladek zaključek delovne prakse

 

Ponedeljek, 13. 9. 2021

V soboto smo se odpravile na zajtrk v kavarno Starbucks v center mesta. Nato smo odšle domov in počakale na čas za kosilo. Nato pa smo se lepo uredile in se peš odpravile do picerije, kjer smo za večerjo pojedle pico.
V nedeljo smo se zbudile ter se hitro odpravile do glavne avtobusne postaje v Sevilli. Tam smo se vkrcale na avtobus in se odpeljale na plažo v Matalascanas. Tam smo preživele lepe popoldanske ure. Ob 18.00 nas je čakala vrnitev domov. Po polurni zamudi je končno prišel avtobus. Bile smo med zadnjimi, ki smo prišle na vrsto za na avtobus in zaradi neorganiziranih Špancev ni bilo prostora na avtobusu za nas tri ter 5 drugih. Poslali so nas na drug avtobus, ki ni imel direktne lokacije do Seville. Tako smo se peljale eno uro in pol več kot bi se morale, in si ogledale še štiri manjša mesta okoli Seville. Ko smo končno prispele na glavno postajo smo se odpravile v McDonald's na zaslužen sladoled, nato pa smo odšle domov.
V ponedeljek zjutraj sta se Nina in Neja odpravile na  testiranje, Mateja pa je začela s pakiranjem. Do 12.00 smo že vse tri zaključile s pakiranjem. Hitro smo si naredile kosilo, nato pa sta se Mateja in Nina odpravile v center mesta po krofe ter na Starbucks kavo. Po vrnitvi sta se preoblekli in ob 15.00 smo odšle s kovčki pred stavbo, kjer nas je že čakal taksist. Naše kovčke je spravil v prtljažnik in nas odpeljal na letališče. Tam so vsi postopki potekali brez problemov. Nato nas je čakala vožnja z letalom, ki je trajala 2 uri in 20 min. Po pristanku nas je zunaj že čakal naš prevoz do Postojne. Okoli 23.00 smo prispele v Postojno, kjer so nas čakali starši in tako se je naša praksa v tujini zaključila.


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Delo v podjetju in prosti čas

Najprej na delo, nato pa v Real Alcazar

Poletni vikend