Najprej na delo, nato pa v Real Alcazar

 

V ponedeljek, 6. 9. Smo dan začele tako kot po navadi. Zbudile smo se okoli osmih, pozajtrkovale, se uredile za delo in odšle vsaka do svoje službe. 

Neja je imela kar raznoliko delo. Skenirala je revije in jih potem zložila na police ter stare pospravila. Urejala je tudi vrnitev starih, ne prodanih revij. Naučila pa se je tudi kako se veže delovne zvezke za šolo. Nina je spet urejala prejete in izdane račune v Excel razpredelnicah ter v telefon vpisovala telefonske številke strank. Mateja pa je naredila pregled dobave ter ponovno čistila police. Po končanem delu smo doma pojedle kosilo ter se odpravile v Real Alcazar. Nina in Neja sta oboževalki serije Igra prestolov oziroma Game of thrones tako da sta se ogleda palače zelo veselili, saj je v njej posnetih kar nekaj prizorov iz serije. Vsem je bila palača zelo všeč in po več kot eno urnem ogledu smo se odpravile proti domu, kjer smo pojedle večerjo in se utrujene odpravile spat.


        

       


V torek je Nejin dan v službi potekal tako kot v ponedeljek. Nina pa je cel dan delala nalepke za na drese nogometašev. Mateja pa za spremembo ni čistila polic s knjigami, vendar je tokrat čistila vitrino. Preostanek nismo počele nič produktivnega, ampak smo počivale.

Sredo smo začele enako kot vse ostale dni. Neja je v službi počela enako kot cel teden, Nina je v Excel vpisala en prejet račun in za 47 prejetih mailov na list papirja napisala datum prejema maila. Matejo pa so takoj zjutraj poslali v knjigarno Libreria El Gusanito Lector, kjer je sprejela naročeno knjigo. Po vrnitvi v knjigarno je na računalniku skupaj s knjigo v rokah pregledovala ali je fotokopirni stroj prav preskeniral in ubesedil besede v program Word. Doma smo pojedle kosilo in se odpravile v center po nakup spominčkov za bližnje. Odšle smo se na kavico in churrose potem pa počasi mahnile proti domu.Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Delo v podjetju in prosti čas

Poletni vikend