Delo v podjetju in prosti čas

 Petek, 3. 9. 2021


V torek in sredo smo vse tri ostale doma, saj smo se po ponedeljkovi večerji počutile zelo slabo. Oba dneva smo preživele v postelji ali v dnevni sobi ob krožniku tople juhe.

V četrtek smo se počutile mnogo bolje zato smo odšle v službe. Mateja za spremembo ni začela jutra s čiščenjem, vendar je pregledala dobavo novih knjig. Preostanek dneva je čistila. Nina je v program Excel vnašala vse račune iz leta 2021, Neja pa je iskala naročene učbenike ter zvezke za stranke. Po končanem delu smo doma pripravile kosilo, popoldne pa smo se spontano odpeljale do se ne poznanega nakupovalnega središča Centro Comercial Torre Sevilla.

V petek je Mateja dobila novo nalogo pregledovanje in usklajevanje računov knjig ter izpiskov dobav. Nina je cel dan delala nalepke za na majice. Neja pa je opravljala isto delo kot po navadi. Po končanem delu smo si doma pripravile kosilo in se odpravile na ogled akvarija.  Najprej smo kupile vstopnice, nato pa se je nas ogled začel. Ogledale smo si lahko različne ribe, plazilce, meduze, morske pse, želve… Akvarij je precej velik, zato smo za celoten ogled potrebovale slabi dve uri. Za konec dneva pa smo se ustavile v bližnjem baru in si privoščile hladno pijačo, saj se temperature niti v večernih
urah ne spustijo pod 40 stopinj.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Najprej na delo, nato pa v Real Alcazar

Poletni vikend